1) ترمز در تمامی جرثقیل های استریت به صورت استاندارد بر روی گیربکس نصب شده است. در حالیکه ترمز حرکت بالابری در برندهای مختلف به دو صورت اجرا می شود. در برخی برندها موتور بالابری به صورت مخروطی بوده و ترمز بالابری مکانیکی می باشند که این تکنولوژی بسیار قدیمی می باشد و در بسیاری دیگر از برندها ترمز بالابری به صورت دیسک و مگنت بوده و در قسمت پشت موتور نصب شده است. برای ایمنی بالاتر ترمز بالابر را می توان بر روی گیربکس نصب نمود که این ترمز در بسیاری از برندها به صورت option و پرداخت هزینه بسیار بالا قابل اجرا می باشد.
۲) جابه جایی ترمز بالابر از انتهای موتور و انتقال آن بر روی گیربکس دارای مزایای دیگری نیز می باشد که می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- دمای اطراف موتور به دلیل تولید گرما معمولا بالاتر از سایر نقاط می باشد، و قرار گرفتن ترمز در پشت موتور باعث می شود
- که همواره لنت ترمز در دمای بالاتری قرار بگیری و این موجب کاهش عمر آن میشود.
- حذف ترمز از پشت موتور باعث می شود تا خنک کاری موتور راحتتر صورت پذیرد.
- انجام تعمیرات بر روی ترمز در حالیکه بر روی گیربکس نصب است بسیار راحت می باشد.
۳٫ ترمز حرکت بالابری در جرثقیل استریت انگلستان دارای دسته خلاص کن می باشد که در مواقع قطع برق می توان توسط آن بار را بسیار آرام بر روی زمین منتقل نمود. در حالیکه این تجهیز بر روی سایر برندها به صورت option بوده و مستلزم پرداخت هزینه بسیار بالایی می باشد.
4) گیربکس جرثقیل استریت تولید شرکت Flender می باشد که به صورت اختصاصی برای شرکت استریت تولید می شود و حتی با برند استریت که بر روی بدنه حک شده است عرضه می شود. کلیه چرخدنده ها از نوع Helical و با استفاده از فولاد آلیاژی و با عملیات حرارتی بوده و دارای استحکام بسیار بالایی می باشد. موقعیت نصب گیربکس به گونه ای است که دسترسی به آن بسیار ساده می باشد و بازدید از آن بسیار راحت صورت می پذیرد.
5) در تمامی برندهای تولید کننده بالابر سیستم قطع کننده بار اضافه توسط یک لودسل الکترو – مکانیکی صورت می پذیرد و این سیستم دارای مشکلات خاصی می باشد که برخی از آنها عبارتند از:
- اندازه گیری نیروی موجود در سیم بکسل که با خطا همراه می باشد،
- استفاده و اندازه گیری جریان خروجی لودسل و آشکارسازی آن که با خطا همراه است،
- مختل شدن عملکرد جرثقیل در هنگام خرابی لودسل،
- کم کردن ارتفاع بالابری،
- حساس در برابر ضربه،
- تعدد تجهیزات اندازه گیری نیرو که موجب بالا رفتن میزان خرابی می شوند، و غیرقابل تعمیر بودن
- عدم قابلیت تنظیم بر روی تناژهای دلخواه
در برابر تمامی این محدودیتها، روش انحصاری جرثقیل استریت انگلستان استفاده از یک سیستم مکانیکی نصب شده بر روی گیربکس است که در نتیجه گشتاور داخل گیربکس را اندازه گیری می کند و دارای خطا نمی باشد و هیچ تاثیری در عملکرد جرثقیل و محدودیت ارتفاع کاری ندارد. این مکانیزم هیچ کدام از محدودیتهای ذکر شده در بالا را ندارد و همچنین دارای این مزیت بسیار مطلوب می باشد که می توان بر روی هر بار دلخواه این سیستم را تنظیم نمود.
6) Rope Guide که به آن کمربند سیم بکسل گفته می شود در بالابر سیم بکسلی استریت از جنس نایلون فشرده شده می باشد این جنس باعث می شود که بر خلاف اکثر برندها که این قطعه از جنس چدن بوده و مشکل شکستن در آنها رایج می باشد دارای طول عمر بسیار بالا می باشد و تعیرات آن نیز بسیار راحت می باشد.
7) در بالابرهای تک پل Low Headroom از آنجا که موتور و گیربکس و درام نسبت به مرکز بالابر در یک سمت قرار گرفته اند به منظور برقراری تعادل بالابر در تمامی برندها از وزنه تعدل استفاده می شود که باعث سنگین شدن بالابر و همچنین حجیم شدن آن می شود و باعث می شود که وزن مرده بالابر افزایش یابد و عمر تجهیزات مکانیکی نیز کاهش یابد حال آنکه در برند استریت با استفاده از یک مکانیزم مکانیکی فنربندی تعادل بالابر برقرار می شود و باعث می شود تا ابعاد بالابر کاهش یافته و وزن مرده آن نیز کاهش یابد.
8) در بالابرهای تک پل سایر برندها از مکانیزم چرخدنده و پینیون برای انتقال قدرت از گیربکس حرکت عرضی به چرخهای کالسکه استفاده می شود که باعث فرسایش چرخ و لبه پایین بال پل کی شود در حالیکه در برند استریت با استفاده از سیستم کارآمد کوپل مستقیم، گیربکس حرکت عرضی با چرخ کالسکه از طریق هزارخاری درگیر بوده و سیستم چرخدنده کامل حذف شده است. با این تمهید طول عمر قطعات مکانیکی افزایش می یابد.
9) در بالابرهای تک پل سایر برندها به دلیل طراحی قدیمی لازم است تا چرخهای ترولی لبه دار ساخته شوند که موضوع موجب سایش این لبه ها در طولانی مدت می شوند در حالیکه در برند استریت با استفاده از سیستم Guide Roller حرکت ترولی در یک مسیر مستقیم و بدون سایش تضمین می شود.
10) سیستم برق و کنترل برند استریت بسیار ساده و کارآمد بوده و در آن از تجهیزات استاندارد استفاده می شود که این موجب می شود تا تعمیرات و نگهداری آن بسیار راحت باشد در حالیکه در بسیاری از برندها از برخی کنترلرهای اختصاصی استفاده می شود که در صورت خرابی آنها تنها سازنده اصلی این قطعات را به بهای بسیار بالا ارایه می نماید.
۱۱) تابلو برق بالابر استریت به صورت استاندارد مجهز به ساعت کارکرد دستگاه می باشد در حالیکه در سایر برندها تامین ساعت کارکرد مستلزم پرداخت هزینه می باشد.
۱۲) نکته بسیار مهم و با ارزش در محصولات استریت تعمیرات و نگهداری بسیار راحت و در دسترس بودن تمام تجهیزات اصلی می باشد. به عنوان مثال تنها با باز نمودن شش عدد پیچ درب اصلی بالابر جدا شده و کلیه قسمتهای مهم نظیر کمربند، درام، سیم بکسل، حد بالا و پایین به صورت آزاد در دسترس آزاد تعمیرکار قرار خواهد داشت. همچنین با باز نمودن تنها شش عدد پیچ درپوش گیربکس جدا شده و کل گیربکس در معرض دید قرار خواهد داشت. همچنین طراحی چرخ های کالسکه به گونه ای است که بدون استفاده از قطعات متعدد جهت کوپل کردن چرخ با سیستم Shrink Fit و یک شفت ساده کوپل انجام شده است که در نتیجه باز و بسته نمودن کل مکانیزم چرخ در کمتر از ۵ دقیقه مقدور خواهد بود. به عبارت دیگر طراحی محصولات با پیش بینی تعمیرات راحت و سریع صورت پذیرفته است.
13) سیم بکسل جرثقیل استریت از برند Bridon آمریکا بوده و دارای بالاترین کیفیت و از نوع گالوانیزه می باشد.
14) قلاب جرثقیل استریت دارای طراحی انحصاری و بسیار ارگونومیک بوده و با استفاده از آلیاژ اولیه با نقاومت بالا و تولید به روش فورج باعث ابعاد کوچک آن شده است. در کنار طراحی و تولید استاندارد از نظر زیبایی نیز در قلاب های جرثقیل استریت ظرافت زیادی به کار رفته است. کلیه قلابهای جرثقیل استریت دارای ضامن ایمنی بوده و دارای آزادی دوران ۳۶۰ درجه می باشند.